ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Άκης Τσούκας: “Θα δουλεύουμε ΓΙΑ τον Δήμο, δε θα ζούμε ΑΠΟ αυτόν” (φωτογραφίες)

Μεγάλη και έκδηλη ήταν η χαρά και η αισιοδοξία για το μέλλον της Καστοριάς, στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου Δημάρχου Καστοριάς, κ. Άκη Τσούκα.

Η έναρξη της προεκλογικής του εκστρατείας υπογραμμίστηκε από την αφοσίωση του στην κοινωνική πολιτική και την φροντίδα για τον συνάνθρωπο.

Οι πολίτες έδωσαν το δυναμικό ΠΑΡΟΝ τους στα εγκαίνια δημιουργώντας μια ενθουσιώδη ατμόσφαιρα νίκης.

Ο Άκης Τσούκας, στην ομιλία του, εστίασε στην διαφάνεια και την λογοδοσία ως τις κεντρικές του αρχές,  αναφέροντας ότι η  Καστοριά αξίζει καθαρές και δίκαιες πολιτικές που θα εξυπηρετούν τον Δημότη.

Ένα από τα πλέον σημαντικά σημεία της ομιλίας του, ήταν η δέσμευσή του να αποδίδει τον μισθό του Δημάρχου σε ένα κοινωνικό ταμείο υπέρ αναξιοπαθούντων πολιτών, τεκμηριώνοντας την προθυμία του να υπηρετήσει τους πολίτες και να αποδώσει πίσω στον τόπο του ένα μέρος από αυτά που του προσέφερε η τοπική κοινωνία από την ημέρα που γεννήθηκε μέχρι και σήμερα.

Άλλες καινοτόμες πρακτικές που επίσης εξήγγειλε ο Άκης Τσούκας είναι η θέσπιση επιδόματος 500 € για κάθε πρώτο παιδί που γεννιέται, η κάρτα δημότη, το φεστιβάλ παιδιού καθώς  και η ίδρυση γραφείου υποστήριξης της γεωργίας και της κτηνοτροφίας της περιοχής.

Με την καινοτόμα ατζέντα του, ο υποψήφιος Δήμαρχος παρουσίασε την οραματική του προσέγγιση για το Δήμο Καστοριάς, αναφέροντας επιγραμματικά τις αξίες και τους πυλώνες της πολιτικής που θα εφαρμόσει ο ίδιος και η παράταξη του ως νέα Δημοτική αρχή.

“Με ειλικρίνεια και σκληρή δουλειά θα εργαστούμε για την αναβάθμιση των δομών υγείας, την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, την στήριξη των οικισμών, την ενίσχυση των δικτύων, την βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής, την εκπαίδευση, την ποιοτική βελτίωση των τρόπων αναψυχής, την κοινωνική προστασία και την συμπερίληψη των ΑμεΑ, την ενίσχυση των λαϊκών  αγορών, της δημοτικής συγκοινωνίας, τον ψηφιακό μετασχηματισμό του δήμου, την τουριστική ανάπτυξη και την ανάδειξη της Καστοριας σε προορισμό 4 εποχών, την στήριξη των τοπικών  προϊόντων” ανέφερε

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε το γεμάτο νόημα μήνυμα του Άκη Τσούκα: “Θα δουλεύουμε ΓΙΑ  τον Δήμο, δεν θα ζούμε ΑΠΟ αυτόν”.

Τέλος κάλεσε όλους τους δημότες να ενώσουν τις φωνές τους και να στηρίξουν την προσπάθεια για μια δυναμική, διαφανή και κοινωνικά ευαίσθητη Καστοριά. 

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Άκη Τσούκα (σειρά φωτογραφιών)

Φωτογραφίες μετά την ομιλία

Η ομιλία του Άκη Τσούκα (βίντεο)

Back to top button