Καστοριά

Συνάντηση Συμβούλου Εκπαίδευσης με Δήμο Καστοριάς

 

Συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης πραγματοποιήθηκε σήμερα 21 Σεπτεμβρίου 2023, μεταξύ του Δρ Γεωργίου Παλιάτσιου (Σύμβουλος Εκπαίδευσης Δ. Μακεδονίας – Ηπείρου) και του κ. Στυλιανού Φουλιρά (Αντιδήμαρχος Παιδείας-Δημοτικής περιουσίας-Πολεοδομίας-Διοίκησης-΅Εξυπηρέτησης Πολιτών ΚΕΠ).
Η συζήτηση, στην οποία συμμετείχε και ο κ. Λαζάρου Ζήσης (Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής), επικεντρώθηκε σε επείγοντα ζητήματα που αντιμετωπίζουν συγκεκριμένες σχολικές μονάδες του Δήμου Καστοριάς (φθορές κτιρίων, φωτισμός, επάρκεια & εκσυγχρονισμός υποδομών, κ.α.), τα οποία εμποδίζουν την ομαλή και αξιοπρεπή λειτουργία τους και κατ’ επέκταση επηρεάζουν αρνητικά το παιδαγωγικό τους έργο.
Οι Αντιδήμαρχοι επισήμαναν ότι έχουν επιληφθεί των περισσότερων ζητημάτων, δρομολογώντας τις απαραίτητες διαδικασίες για την επίλυση τους, η οποία αναμένεται στο άμεσο μέλλον.
Τέλος, συμφωνήθηκε από κοινού ότι ο χώρος του σχολείου χρειάζεται να είναι ελκυστικός για τους/τις μαθητές/τριες, ενώ η μέριμνα για την αναβάθμιση και υποστήριξη της εκπαίδευσης στην Καστοριά, αποτελεί αναγκαιότητα και δείγμα πολιτισμού και χρειάζεται να τεθεί σε προτεραιότητα.

“Αξιοσημείωτοι Άνθρωποι”: Μια ταινία του Κώστα Πλούσιου (βίντεο)

 

 

Back to top button