ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Εκλογές στον Ποδηλατικό Σύλλογο Καστοριάς “620”

Το ΔΣ του Ποδηλατικού Συλλόγου Καστοριάς ‘’620’’ μετά την τροποποίηση – κατάθεση νέου καταστατικού για την εναρμόνιση του με τον νέο αθλητικό νόμο, προσκαλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση με θέμα ‘’Αρχαιρεσίες προς ανάδειξη νέου ΔΣ” που θα διεξαχθούν στις 23/10/2023 (1η Τυπική πρόσκληση) και ώρα 18:00 στο Αρχοντικό Ωρολογόπουλου.
Εάν στην παρούσα πρόσκληση δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη από το καταστατικό απαρτία των οικονομικά τακτοποιημένων μελών, η επόμενη Γενική Συνέλευση συγκαλείτε οριστικά την Τετάρτη στις 25/10/2023 και ώρα 18:00 στον ίδιο χώρο, οπότε θα θεωρηθεί ότι υπάρχει απαρτία ανεξαρτήτως του αριθμού των παρισταμένων οικονομικά τακτοποιημένων μελών χωρίς άλλη πρόσκληση με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.
1. Οικονομικός Απολογισμός
2. Απολογισμός Δραστηριοτήτων
3. Προτάσεις – Παρατηρήσεις
4. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Προέδρου και νέου Δ.Σ
Δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση, όπως επίσης δικαίωμα υποψηφιότητας για την θέση του Προέδρου η μέλους του νέου ΔΣ, έχουν όλα τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη, τα οποία μπορούν να τακτοποιήσουν τη συνδρομή τους έως τις 20 Οκτωβρίου που λήγει το δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας των ενδιαφερομένων για το ΔΣ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από 5 τακτικά μέλη και 2 αναπληρωματικά. Όσοι ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο ΔΣ, θα πρέπει να αποστείλουν την πρόταση τους στο email του συλλόγου [email protected]. Η προθεσμία υποβολής υποψηφιότητας ορίζεται έως την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 μ.μ. όπου θα ολοκληρωθεί η λίστα των υποψηφίων για τις θέσεις του ΔΣ καθώς και την θέση του προέδρου.
Με τιμή
Το ΔΣ

Back to top button