ΑθλητικάΚαστοριά

Πρώτη νίκη της Καστοριάς 0-2 στον Βοτανιακό (βίντεο – αποτελέσματα – βαθμολογία)

Επιτέλους νίκη για την Καστοριά. Η ομάδα μας, έχοντας τρία προηγούμενα άτυχα αποτελέσματα, έπαιξε, στην κυριολεξία, με την πλάτη στον τοίχο και κατόρθωσε να περάσει νικηφόρα μέσα από το Δημοτικό Γήπεδο του Βατανιακού, κερδίζοντας την τοπική ομάδα με σκορ 0-2.
Η Καστοριά μπήκε ζωηρά στο παιχνίδι κι ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 1΄ λεπτό, όταν ο Παπουτζίδης εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά κι ο Τσάνι, πηδώντας πιο ψηλά από όλους, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Φιρινίδη, ανοίγοντας το σκορ (0-1), για τους φιλοξενούμενους.
Το γκολ αυτό “έδωσε φτερά” στους παίκτες της Καστοριάς που έχασαν μιά ακόμη ευκαιρία στο 10΄ , όταν το σουτ του Τσελεπή πέρασε άθυτ. Στο 16′ μετά από κάθετη πάσα του Παπουτζίδη, ο Τσάνι γύρισε όμορφα τη μπάλα, αλλά η προσπάθεια του Γκέγκα, ανακοπηκε απο τους αμυντικούς. Στο 29΄ ο Τσάνι είδε τη μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων, σε εκτέλεση φάουλ του ίδιου, έξω από την μεγάλη περιοχή και στην συνέχεια να αποκρούει ένας αμυντικός του Βατανιακού σε κόρνερ.
Στην επανάληψη η Καστοριά πρόσεξε περισσότερο τα νώτα της. Αυτό έδωσε στους γηπεδούχους το δικαίωμα να πάρουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως ο ανορθόδοξος τρόπος παιχνιδιού τους με γιόμες, δεν δημιούργησαν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στην αμυντική γραμμή της Καστοριάς, που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Στο 46΄ο Τσελεπής απέτυχε να σκοράρει, από καλή θέση. Στο 62΄ η κεφαλιά του Τσάνι από κοντά πέρασε άουτ. Στο 70΄ ο Kapllani πέτυχε γκολ με κεφαλιά, μετά από φάουλ του Παπουτζίδη, αλλά ο διαιτητής υπέδειξε τον σκόρερ σε θέση οφ- σάιντ. Στο 77΄ ο Δήμου έκλεψε, ωραία, τη μπάλα στο κέντρο του γηπέδου κι έκανε υπέροχη ασίστ στον Σαχινίδη, που βρέθηκε ακάλυπτος στην περιοχή και με πλασέ διπλασίασε τα γκολ της Καστοριάς (2-0), εδραιώνοντας τη νίκη των φιλοξενουμένων, Στο 84΄ ο Πάλλας έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει, όταν αστόχησε από πλεονεκτική θέση.
Διαιτητής: Λαμπρίδης Γεώργιος (Ε. Π. Σ. Πέλλας)
Βοηθοί: Αδραμάνης Δημήτριος (Ε.Π.Σ.Πέλλας)
Κολιπέτρος Νικόλαος (Ε. Π. Σ. Μακεδονίας)
Οι συνθέσεις:
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ: Φιρινίδης, Σαμανίδης, Δερμίσης, Τόσκας, Κανταρτζής, Μαυρίδης, Τσενικλής, Ανανιάδης, Μιτακίδης, Μαργαρίτης, Μητράκας.
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Τσαρούχας, Σβίρος, Φωλίνας 46′ Μωυσιάδης), Μαγγίζης, Τσελεπής (74΄ Σαχινίδης), Τσάνι (74΄ Πάλλας), Παπουτζίδης (67΄ Δήμου), Kapllani, Γκέγκας, Μανακίτσας, Τσάκνης (90΄+ 3΄ Αφεντουλίδης)

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής (εξ αναβολής), του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής 2023-2024:
Αστέρας Πετριτή – Θεσπρωτός 0-0
Σβορώνος – Εορδαϊκός 4-2
Α. Ο. Νέας Αρτάκης – Α. Ε. Λευκίμμης 3-1 (ΤΕΛΙΚΟ)
Βατανιακός – Καστοριά 0-2
Κιλελέρ – Π. Ο. Φήκης 3-0
Α. Ο. Τρίκαλα – Ζάκυνθος 2-2 (ΤΕΛΙΚΟ)
Αναγέννηση Άρτας – Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 0-1
Αστέρας Λιανοκλαδίου Σταυρού – Μαγνησιακός 0-0
Θύελλα Κατσικά – Πιερικός 1-1


Τό γκόλ τού Τσάνι στό 1′ μέ κεφαλιά.

Στό 29′ Τό φάουλ τού Τσάνι στό δοκάρι.

Back to top button