Καστοριά

Ευχαριστίες Όλγας Τράσια

Ο πρώτος γύρος των περιφερειακών εκλογών ολοκληρώθηκε! Η συμμαχία μας πέτυχε μια σπουδαία νίκη, καταγράφοντας για την Καστοριά το εντυπωσιακό 41%. Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους σχεδόν 1300 Καστοριανούς και Καστοριανές που με τίμησαν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους, δίνοντας μου χαρά, περηφάνεια και μεγάλη ευθύνη.
Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω και σας υπόσχομαι ότι θα τιμήσω την ευκαιρία που μου δίνετε, κάνοντας ό,τι περνάει από το χέρι μου για να αποκτήσει η Καστοριά μας όλα όσα της αξίζουν!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου και τους φίλους μου που πίστεψαν σε μένα από την πρώτη στιγμή και αποτέλεσαν το στήριγμα μου όλο αυτό το διάστημα!
Θέλω επίσης να συγχαρώ όλους τους συνυποψηφίους μου για τον έντιμο αγώνα που δώσαμε από κοινού και να πω πως είμαι περήφανη που συνυπήρξαμε στο ίδιο ψηφοδέλτιο.
Ταυτόχρονα όμως πρέπει να γίνει ξεκάθαρο πως τίποτα δεν τελείωσε. Συνεχίζουμε δυναμικά για να ολοκληρώσουμε τη σημαντική νίκη της 8ης Οκτωβρίου. Ψηφίζουμε (χωρίς σταυρό στο ψηφοδέλτιο) Συμμαχία για την Ανάπτυξη και Γιώργο Αμανατίδη!
Κάθε ψήφος είναι σημαντική για το μέλλον της Καστοριάς και της Δυτικής Μακεδονίας.
Κανένας εφησυχασμός, συνεχίζουμε!
Όλγα Τράσια

Back to top button