ΕκδηλώσειςΚαστοριάφωτορεπορτάζ

Προοδευτικός: Η μεγάλη εκδήλωση γα τους Αδελφούς Εμμανουήλ (σειρά φωτογραφιών)

 

Άξιοι συγχαρητηρίων η κα Αθηνά Γκουτζινοπούλου και οι τότε μαθητές του Μαρασλείου Λυκείου Αθηνών, νυν αριστούχοι φοιτητές. Μετέδωσαν τον πατριωτισμό των αδελφών Εμμανουήλ και το όραμα του Ρήγα Φερραίου .
Περήφανοι κι εμείς ως Προοδευτικός Σύλλογος Κυριών Καστοριάς τιμήσαμε την μνήμη τους στην Λέσχη αξιωματικών Καστοριάς μαζί με πολύ κόσμο και με τα παιδιά της Αρμονίας να μας χορεύουν παραδοσιακούς χορούς της Καστοριάς μας.
Η κυριά Αθηνά Γκουτζινοπούλου συγκίνησε όλους τους παρευρισκομένους με την φιλοπατρία της, την συναισθηματική σχέση με την πόλη της, που γέννησε μια υπέροχη ταινία μικρού μήκους για τους εθνομάρτυρες Ιωάννη και Παναγιώτη Εμμανουήλ.
Τα παιδιά, που υποδύθηκαν τους ήρωες, μας μετέφεραν τον ενθουσιασμό τους για την εμπειρία που ζήσανε, αλλά και την χαρά τους που επισκέφθηκαν την πόλη μας, και το σπίτι των αδελφών Εμμανουήλ , όπου ξεναγήθηκαν.
Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία τους και για τα θετικά σχόλια που ακούσαμε.
Ευχαριστούμε τον Μουσικοφιλολογικό Σύλλογο Αρμονία που με τις παραδοσιακές φορεσιές μας χάρισε τοπικούς χορούς, τον Sεβασμιώτατο Mητροπολίτη μας κ.κ. Καλλίνικο, τον κο Σωκράτη Πέλκα αντιδήμαρχο ανάπτυξης και Εμπορίου και την κα Χαρούλα Κουράκλη ως διευθύντρια του Γηροκομείου Καστοριάς.
Τέλος ευχαριστούμε την λέσχη αξιωματικών Καστοριάς για την υπέροχη φιλοξενία στον χώρο τους καθώς και το DJ Γιάννη Σταύρου για την οπτική και ηχητική κάλυψη της εκδήλωσής μας.
Προοδευτικός Σύλλογος Κυριών Καστοριάς 

 

 

 

Back to top button