ΑθλητικάΚαστοριά

Γ’ Εθνική: Επιτυχιών συνέχεια για την Καστοριά 0-1 στο Κιλελέρ (βίντεο – αποτελέσματα – βαθμολογία)

Την ανοδική πορεία των τελευταίων αγωνιστικών συνέχισε η ομάδα της Καστοριάς, μετά το νέο «2» που πέτυχε στο γήπεδο της Φιλιππούπολης κόντρα στο Κιλελέρ με σκορ 0-1.

Αναμφίβολα, ήταν μία σπουδαία νίκη για τους ερυθροκίτρινους που μετράνε πλέον 3 νίκες εκτός έδρας, κόντρα σε μία δυνατή και αξιόμαχη ομάδα, όπως το Κιλελέρ, το οποίο επιβεβαίωσε την σκληρή του έδρα, καθώς πριν το ματας μετρούσε 3 νίκες και μόλις μία ήττα.

Μετά και τη νέα επιτυχία η ομάδα της Καστοριάς συμπλήρωσε 5 ματς χωρίς ήττα και αναρριχήθηκε στην 10η θέση της βαθμολογίας.

Σε γενικές γραμμές έγινε ένα αμφίρροπο και δυνατό ματς, με την ομάδα της Καστοριάς να είναι περισσότερο πιεστική και απειλητική, δημιουργώντας αρκετές καλές ευκαιρίες. Το μαναδικό γκολ που έκρινε και την αναμέτρηση πέτυχε στο 58’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Πάλλας

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο 17΄ το σουτ του Φωλίνα, έφυγε μόλις άουτ.

Στο 32΄ ο Φωλίνας εκτέλεσε φάουλ, αλλά ο Τσελεπής, μέσα από την περιοχή, δεν έπιασε το σουτ όπως το ήθελε και ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 43΄ ο Μανακίτσας έπιασε το σουτ στα όρια της περιοχής, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 44΄ καλή προσπάθεια και σου του Πάλλα από τα δεξιά δεν ειχε ευτυχή κατάληξη.

Στο 45΄ ο Μπεκτέσι απέκρουσε εκπληκτικά του πλασέ του Πάλλα.

Στο 57΄ ο Τσελεπής έκανε φοβερή ενέργεια, σούταρε, η μπάλα βρήκε το δοκάρι και στην επαναφορά υποδείχθηκε η εσχάτη των ποινών. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Πάλλας κι έκανε το 0-1.

Στο 90΄+1΄ ο Τσαρούχας έκανε εκπληκτική απόκρουση σε σουτ επιθετικού των γηπεδούχων.

Διαιτητής: Πέτσας (Ε.Π.Σ. Τρικάλων), Αλεξόπουλος (Ε.Π. Σ. Τρικάλων), Κατσαρός (Ε.Π.Σ. Ευρυτανίας)

Οι συνθέσεις:

ΚΙΛΕΛΕΡ: Μπεκτέσι, Παπαγεωργίου Β., Μπαρούτας, Φουρκιώτης, Αντωνίου, Χατζησαββίδης, Χατζής, Αλτάνης, Παπαγεωργίου Θ., Χασομέρης, Βαγενάς.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Τσαρούχας, Σβίρος (79΄ Σαββόπουλος), Φωλίνας (70΄ Μωυσιάδης), Μαγγίζης, Τσάνι, Kapllani, Πάλλας (79΄ Παπαγεωργίου), Τσελεπής (88΄ Κυριάκος), Γκέγκας, Μανακίτσας (79΄ Παπουτζίδης), Τσάκνης.

sentranews.gr

Back to top button