Καστοριά

Κατερίνα Σπύρου για Μακεδνός Α.Ε.: Οι μάσκες πέφτουν και η αλήθεια αποκαλύπτεται όσο και να προσπαθούν να την κρύψουν

Κυρίες και κύριοι, έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις στην εταιρεία Μακεδνός Α.Ε του Δήμου Καστοριάς, νιώθουμε βαθιά την ευθύνη να σας ενημερώσουμε για το τι ακριβώς συμβαίνει, με ποιόν τρόπο διοικείται η εταιρεία από την ομάδα Κορεντσίδη και ποιο είναι το μέλλον της εταιρείας.

Έπειτα από την ολοκλήρωση του Δημοσιονομικού ελέγχου στην εταιρεία, το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδρίασε και συζήτησε τα αποτελέσματα εκτενώς παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος της εταιρείας κ. Ζήσης Λάζαρος και άλλοι αντιδήμαρχοι πρότειναν να μην συζητηθεί το θέμα ανοιχτά και σε καμία περίπτωση να μην ληφθεί κάποια απόφαση. Ξεκάθαρα λοιπόν προσπάθησαν με κάθε τρόπο να αποκρύψουν για άλλη μια φορά την αλήθεια, ενώ όλο αυτό το διάστημα τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ρίχνουν όλες τις ευθύνες για την εξέλιξη της εταιρείας στην προηγούμενη δημοτική αρχή μόνο. Αξιοσημείωτο βέβαια είναι και το γεγονός ότι η πλειοψηφία των MME δεν ασχολήθηκε με την συζήτηση του τόσο σημαντικού θέματος και φυσικά το γεγονός αυτό γεννά πολλά ερωτήματα.

Εμείς όμως πιστοί στο καθήκον μας να αγωνιζόμαστε για την αλήθεια και την ενημέρωση των συνδημοτών μας, σας παραθέτουμε αποσπάσματα από την συνεδρίαση ώστε να βγάλετε μόνοι σας τα συμπεράσματα σας. Έτσι, υπάρχει αυτούσιο απόσπασμα με την τοποθέτηση της μείζονος αντιπολίτευσης, αλλά και απόσπασμα από δήλωση του πρώην προέδρου της εταιρείας και νυν αντιδημάρχου κ. Πέλκα Σωκράτη, ο οποίος παραδέχεται ότι επειδή η εταιρεία αδυνατούσε να τον πληρώσει ως πρόεδρο, τον πλήρωσαν άλλοι….. Εμείς διερωτόμαστε ποιοι είναι αυτοί; Πώς τον πλήρωναν; Και γιατί τον πλήρωναν αφού ο νόμος το απαγορεύει όταν η εταιρεία είναι ζημιογόνος;

Τα συμπεράσματα δικά σας………..

Με τιμή η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης

Σπύρου Κατερίνα

Back to top button