ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Η ΑΕ Βιτσίου απαντά στον Παναργειακό

Προς αποκατάσταση της αλήθειας
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τη διοίκηση του Α.Σ. Παναργειακός, πως σε καμία περίπτωση δε θα δεχτούμε να διαστρεβλώνεται η αλήθεια και πως αν νομίζουν ότι θα σιωπήσουμε, κάνουν μεγάλο λάθος.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ειπώθηκε, ψευδώς, πως ο αγώνας διεκόπη διότι εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο παράγοντες της ομάδας μας, αφότου ο παίκτης μας δέχθηκε την απευθείας κόκκινη κάρτα.
Ξέρουμε πολύ καλά όλοι, παίκτες και φίλαθλοι των δύο ομάδων, αλλά και όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο εκείνη τη μέρα, πως όλα ξεκίνησαν από μια μικρής έντασης αψιμαχία μεταξύ των παικτών, η οποία και διήρκεσε μόνο μερικά δευτερόλεπτα. Τότε ήταν που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο (αξίζει να σημειωθεί) Αργίτης παρατηρητής του αγώνα, χωρίς προφανή λόγο και ξεκίνησε τις απειλές κατά παικτών και παραγόντων της ομάδας μας. (Να σημειωθεί πως δεν ήταν λίγες οι φορές που ο ίδιος άνθρωπος κατά τη διάρκεια του αγώνα βρισκόταν συνεχώς στον πάγκο μας, προσπαθώντας να ανάψει τα αίματα).
Τότε λοιπόν, ο παρατηρητής μαζί με τους διαιτητές, διέκοψαν τον αγώνα και πήγαν στα αποδυτήρια μόνοι τους, ενώ οι παίκτες και των δύο ομάδων έμειναν στον αγωνιστικό χώρο 1ον γιατί ήθελαν να συνεχιστεί κανονικά ο αγώνας και 2ον διότι δε γνώριζε κανένας τον λόγο της διακοπής.
Μετά από μία περίπου 10λεπτη διακοπή, διαιτητές και παρατηρητής βγήκαν από τα αποδυτήρια, μοιράζοντας 2 κίτρινες (από μία σε κάθε ομάδα) και 1 απευθείας κόκκινη κάρτα σε παίκτη της ομάδας μας, με πρόφαση την ”απόπειρα βιαιοπραγίας”, πράγμα που ουδέποτε έγινε.
Δεν είναι δυνατόν από τους 3 διαιτητές, τους 22 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο και τους πάγκους των ομάδων, μόνο ο παρατηρητής αγώνα να είδε κάτι τέτοιο. Ακόμα και ο ίδιος ο παίκτης του Παναργειακού, που ήταν το υποτιθέμενο ”θύμα”, αρνήθηκε τα γεγονότα.
Είναι ώρα η Ε.Π.Σ. Καστοριάς να επιληφθεί του θέματος και να αρχίσει να αντιμετωπίζει όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος ισάξια. Είναι ανεπίτρεπτο να τιμωρούνται συγκεκριμένες ομάδες χωρίς προφανή λόγο και την ίδια στιγμή να υπάρχουν ομάδες οι οποίες φαίνονται πως έχουν ασυλία.
Αθλητική Ένωση Βιτσίου

Ο Παναργειακός για την ισοπαλία με την ΑΕ Βιτσίου

 

 

Back to top button