ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Με μεγάλη επιτυχία η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου Απανταχού Κλεισουριέων (φωτογραφίες)

Με μεγάλη χαρά και ευγνωμοσύνη αποχαιρετούμε την επιτυχημένη χριστουγεννιάτικη γιορτή που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Συλλόγου μας την Κυριακή 10-12-2023. Η συμμετοχή των πολυάριθμων μελών και φίλων του Συλλόγου, κατέστησε την εκδήλωση αξέχαστη, αναδεικνύοντας τον ενθουσιασμό και τη δυναμική της κοινότητας μας. Η ζωντανή μουσική, το κέφι και ο χορός πρόσθεσαν έναν επιπλέον χαρακτήρα στη γιορτινή ατμόσφαιρα!
Εκ μέρους του ΔΣ θα θέλαμε να εκφράσουμε τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας προς όλα τα μέλη για την ουσιαστική συμμετοχή σας στην εκδήλωση, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την αφοσίωση σας προς τον Σύλλογο μας. Η υποστήριξή σας είναι πολύτιμη και μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε το έργο μας για την ανάπτυξη του Συλλόγου μας.
Αξίζουν συγχαρητήρια στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που συνέβαλαν με την προσωπική τους εργασία, στην πραγματοποίηση αυτής της όμορφης εκδήλωσης.
Ευχαριστούμε θερμά το ζαχαροπλαστειο ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ Ζαχαροπλαστείο-Παγωτό-Cafe-Catering (χορηγός της εκδήλωσης)
Στην εκδήλωση μας παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους,
ο Βουλευτής Θεσσαλονίκης κ Ευστράτιος Σιμόπουλος
ο Προεδρος της Παγκόσμιας Αμφικτιονία Βλάχων και Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων (ΠΟΠΣΒ) κ Michalis Mageirias ,
ο Πρόεδρος του Συλλόγου Περιβολιωτών κ @γεωργιος μαρκου
ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βλάχων φοιτητών Θεσσαλονίκης κ Κωνσταντίνος Ευαγγέλου
Σύλλογος Απανταχού Κλεισουριέων με έδρα την Θεσσαλονίκη

 

 

Back to top button