ΚαστοριάΝεστόριο

Ολ.Τελιγιορίδου: “Εκεί στη ΝΔ Καστοριάς τι κάνετε; Στην κυβέρνησή όλα καλά;”

Κι επειδή η ανικανότητα των τοπικών παραγόντων της ΝΔ, βουλευτή , περιφερειάρχη κλπ. βλάπτει σοβαρά την Π.Ε. Καστοριάς, καλούμε την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στην υλοποίηση του φράγματος Νεστορίου και στον υδροηλεκτρικό σταθμό.

Ακύρωση της οριστικής προσφοράς σύνδεσης του υδροηλεκτρικού σταθμού του φράγματος Νεστορίου από ΔΕΔΔΗΕ.
Προεκλογικά ο κ. Μητσοτάκης ήρθε στην Καστοριά 2 φορές και ψευδόμενος έλεγε τη μια μέρα πως υπογράφηκε η σύμβαση για το φράγμα Νεστορίου και την επόμενη πως τελικά δεν υπογράφηκε αλλά με δική του παρέμβαση θα υπογραφεί!
Πέρασαν 8 μήνες από τότε και όχι μόνο δεν έγινε τίποτε αλλά αντιθέτως ο ΔΕΔΔΗΕ προχώρησε στην ακύρωση της οριστικής προσφοράς σύνδεσης του υδροηλεκτρικού σταθμού του φράγματος.
Ακούσαμε μάλιστα πριν λίγες μέρες στο Περιφερειακό Συμβούλιο από τον κ.Κασαπίδη πως το θέμα ήταν σε γνώση της βουλευτού κ. Αντωνίου η οποία και θα το έλυνε εμποδίζοντας την ακύρωση με νομοθετική παρέμβαση.
Κι επειδή η ανικανότητα των τοπικών παραγόντων της ΝΔ, βουλευτή , περιφερειάρχη κλπ να παράγουν έργο και να προστατέψουν την περιοχή, βλάπτει σοβαρά την Π.Ε. Καστοριάς, καλούμε την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στην υλοποίηση του φράγματος Νεστορίου και στον υδροηλεκτρικό σταθμό.
ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ
Μέλος Πολιτικής Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Back to top button