Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Μαρία Νάτσιου, Μπάνε Πρέλεβιτς και Νίκος Μπόραβος στον «Φάρο του Κόσμου» (φωτο)

Το Κέντρο Νεότητας «Φάρος του Κόσμου» είναι πραγματικός «φάρος» για τα παιδιά και τους νέους στην περιοχή του Δενδροπόταμου, προσφέροντάς τους πολύπλευρη υποστήριξη με καινοτόμα προγράμματα και δράσεις φροντίδας και αγάπης.

▫️Αυτός ο χώρος προστασίας των παιδιών και των νέων της περιοχής λειτουργεί υπό τη σκέπη της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως και του Σεβασμιότατου μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κου Βαρνάβα.
Ακούραστος και αεικίνητος ο πατέρας Αθηναγόρας κρατά το τιμόνι του Φάρου όλα αυτά τα χρόνια για να φωτίσει το δρόμο των παιδιών της περιοχής, που βιώνουν κοινωνικό αποκλεισμό, και με πολλή αγάπη φροντίζει να φωτίσει τον δρόμο τους για να αναπτυχθούν και να πάψουν να ζουν στο περιθώριο.

▫️Στη σημερινή επίσκεψη, σε αυτό τον χώρο φροντίδας και αγάπης ήταν μαζί και ένας από τους θρύλους του ελληνικού μπάσκετ, ένας ιστορικός superstar του ΠΑΟΚ και Αντιπεριφερειάρχης Εξωστρέφειας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Μπάνε Πρέλεβιτς.

Μέσα από αθλητικές δραστηριότητες τα παιδιά και οι νέοι αντιλαμβάνονται αυτές τις αξίες που μπορεί να τα ωθήσουν στην προσωπική εξέλιξη και αυτοπραγμάτωση με πολλαπλά οφέλη για το σύνολο της κοινότητας.
Τη Μαρία Νάτσιου συνόδευαν ο περιφερειακός συντονιστής κεντρικής Μακεδονίας ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΔΑΜΑΚΗΣ και ο περιφερειακός συντονιστής Δυτικής Μακεδονίας Νίκος Μπόραβος.

Back to top button