ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Η Δόξα Κορησού για τον αγώνα με τον Παναργειακό

«Κλωτσάει στην 5η θέση τον Παναργειακό και απολαμβάνει την 2η θέση η ομάδα μας!»
Παναργειακός – Δόξα Κορησού 2-4, στο γήπεδο Μανιάκων.
Πνευμονίδης
Μηλιάτης Λ. (πεν.)
Σπυρόπουλος
Μηλιάτης Β. (πεν.)
Η ομάδα μας επιτάχυνε και αποτελείωσε τον Παναργειακό με 2/2 και σκορ 2-4 !
Ο Μηλιάτης Βασίλης δεν κρατήθηκε και συμμετείχε σε όλα τα τέρματα της ομάδος ξεκινώντας με αυτό του Πνευμονίδη στοχεύοντας τον μέσα στην περιοχή και με εξαιρετικό κοντρόλ και κόφτη τριπλά πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 0-1 !
Μια γρήγορη αντεπίθεση έφερε το 1-1 του αντιπάλου χωρίς λόγω αντίδρασης ούτε των αμυντικών αλλά ούτε του Δημήτρη Κολλάρα !
Λίγο μετά ο Βασίλης Μηλιάτης δοκιμάζει το πόδι του και στέλνει την μπάλα στην οριζόντια γωνία του δοκαριού όπου χωρίς να κάνει την χάρη στον αντίπαλο η μπάλα επιστρέφει στον Σπυρόπουλο και με ψύχραιμο τελείωμα κάνει το 1-2 !
Στα μέσα του ημιχρόνου μια στατική φάση από κόρνερ στοίχισε την ομάδα μας καθώς ο αμυντικός του Παναργειακου σηκώθηκε και με κεφάλια σημείωσε το 2-2 !
Κι όμως, πριν την λήξη για τα αποδυτήρια ο Βασίλης Μηλιάτης σουτάρει και βρίσκει στο χέρι του αντιπάλου αμυντικού για να δώσει την ευκαιρία στην ομάδα μας να προηγηθεί με πέναλτι πριν την λήξη του 45’ !
Την σκυτάλη την παίρνει ο Λευτέρης Μηλιάτης καθώς ο αδερφός του Διονύσης Μηλιάτης απουσίαζε λόγω τραυματισμού. Αναίσθητος ο επιθετικός μας σουτάρει και κάνει το 2-3 και στέλνει την ομάδα μας στα αποδυτήρια με μια ανάσα παραπάνω από τον αντίπαλο !
Δεύτερο ημίχρονο άκρως χαλαρό καθώς η ομάδα μας είχε τον έλεγχο και δεν άφησε τον Παναργειακό να επιτεθεί εκτός από ελάχιστες φορές όπου ο Κολλάρας έλεγε ΟΧΙ συνεχώς !
Ο Λευτέρης Μηλιάτης θέλοντας να κλειδώσει το τρίποντο απελάσει μέσα στην περιοχή και ανατρέπεται για ένα ακόμα πέναλτι !
Ο Βασίλης Μηλιάτης έμοιαζε σίγουρος και αναλαμβάνει το πέναλτι και κάνει το 2-4 λέγοντας το ΤΕΛΟΣ στους αντιπάλους !
Η εντυπωσιακή εμφάνιση της ομάδας μας στέλνει μήνυμα ψυχής για τον επόμενο αγώνα με τα Γραμμοχώρια!
Επόμενος αγώνας: Γραμμοχώρια – ΔΟΞΑ
Δόξα Κορησού

Α’ ΕΠΣ: Νίκη της Δόξας Κορησού 2-4 τον Παναργειακό (αποτελέσματα – βαθμολογία)

Back to top button