ΑθλητικάΚαστοριά

Πινγκ-Πονγκ: Ο Κένταυρος στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα – Πρόκριση Τοκατλίδη στην τελική φάση


Την Κυριακή 4/2/2024 πραγματοποιήθηκε στην Φλώρινα το περιφερειακό πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων Βόρειας Ελλάδας όπου συμμετείχαν 55 αθλητές και 21 αθλήτριες από 16 συλλόγους από την Μακεδονία, την Θράκη και την Θεσσαλία διεκδικώντας τις 11 προκρίσεις στα αγόρια και τις 9 στα κορίτσια για την τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος Εφήβων – Νεανίδων που θα διεξαχθεί τον Απρίλιο στην Βόρεια Ελλάδα.
Ο Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” συμμετείχε στους εφήβους: με τον Παπαδόπουλο Δημήτρη, τον Τοκατλίδη Φώτη, τον Σκρέκα Ζήση και στις νεάνιδες με την Πληκαδίτη Θεοδώρα.
Όλα τα καστοριανά παιδιά του Κένταυρου αγωνίστηκαν πολύ καλά δείχνοντας ότι γίνεται καλή δουλειά στον καστοριανό σύλλογο. Ο Σκρέκας και η Πληκαδίτη αποκλείστηκαν στην φάση των ομίλων, ο Παπαδόπουλος στην 28άδα ενώ ο Τοκατλίδης παίζοντας εξαιρετικό πινγκ πονγκ κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων αφού κατατάχθηκε στην 5η θέση (παρότι είναι παίδας και αγωνίστηκε σε μεγαλύτερη κατηγορία ενώ ξεκίνησε το τουρνουά ως 27ος).
Αυτήν η πρόκριση είναι η δεύτερη συνεχόμενη για τον Τοκατλίδη στην φετινή χρονιά καθώς πριν από δυο εβδομάδες είχε πάρει την πρόκριση για την τελική φάση των παίδων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά όπου αθλητής του Κένταυρου Καστοριάς προκρίνετε σε τελική φάση πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων.

Back to top button