Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριά

Με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Γυναικών Γέρμα (φωτογραφίες – βίντεο)


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος ο Ετήσιος Χορός και η κοπή της Αγιοβασιλόπιτας από τον Σύλλογο Γυναικών Γέρμα Καστοριάς!
Πλήθος κόσμου συνέρρευσε και διασκέδασε με τους ήχους των παραδοσιακών ακουσμάτων!
Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο Αιδεσιμότατος Πρεσβύτερος πατέρας Γεώργιος Τσιτσής ο οποίος και ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα ,η Αξιότιμη Αντιδήμαρχος του Δήμου Άργος Ορεστικό – Ορεστίδος κα. Αικατερίνη Ζιώγα, η οποία και εκπροσώπησε τον τοπικό Δήμαρχο Κον Κεπαπτσόγλου Παναγιώτη , η Αξιότιμη Δημοτική Σύμβουλος και προεξάρχουσα της Αντιπολίτευσης του Δήμου κα. Καλλιόπη Κυριακίδου, ο Αξιότιμος Δημοτικός Σύμβουλος εκ Γέρμα κος Τριαντάφυλλος Τσιόλας ,Δημοτικοί Σύμβουλοι από όλες τις παρατάξεις του Δήμου όπως ο κος Διαμαντής Αδάμ και η κα Σκουμή Αλεξάνδρα, ο Αξιότιμος Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Γέρμα Καστοριάς κος Χαράλαμπος Ευάγγελου , πλήθος κόσμου από το χωριό , Γερμανιώτισσες, Γερμανιώτες και φίλοι του χωριού μας που πάντα μας στηρίζουν στις εκδηλώσεις μας !
Στο ετήσιο απολογιστικό της μήνυμα η κυρία Πρόεδρος τόνισε έργα και πράξεις του παρελθόντος έτους ,τα σχέδια τους για τη νέα χρονιά, την ανάγκη στήριξης και συνύπαρξης όλως των φορέων για το καλό του χωριού , τα σταθερά βήματα των γυναικών, και όχι μόνο, για το αύριο ,μα κυρίως η αργαστή συνεργασία τους με τον Δήμο Άργους Ορεστικού – Ορεστίδος και το Τοπικό συμβούλιο του χωριού !
Χρόνια πολλά,καλές Απόκριες και τους χρόνου με υγεία από το πανέμορφο και μικρό ορεινό χωριό μας !
Δημήτρης Παπατζήμος



 

Back to top button