ΓούναΕκδηλώσειςΚαστοριά

49η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς

49η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς θα ανοίξει τις πύλες της από την Πέμπτη 25 έως το Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων γουνοποιητικών επιχειρήσεων της Ελλάδας και του εξωτερικού και την προσέλκυση χιλιάδων εμπορικών επισκεπτών από όλο τον κόσμο, η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς αναμφίβολα έχει συνδέσει το όνομά της με τα μεγαλύτερα κλαδικά γεγονότα του πλανήτη.

Δεν θα μπορούσε άλλωστε να είναι διαφορετικά, καθώς η Καστοριά αποτελεί την «πηγή» της γούνας, όντας το μοναδικό παραγωγικό κέντρο του Δυτικού κόσμου.

Έτοιμα ενδύματα κατασκευασμένα εξ’ ολοκλήρου από γούνα, ανδρικά και γυναικεία , δερμάτινα είδη, αλλά και προϊόντα που συνδυάζουν γούνα, δέρμα και ύφασμα είναι διαθέσιμα στο κοινό της Έκθεσης, καθώς και πολλά αξεσουάρ, όπως τσάντες, καπέλα, κασκόλ, γάντια κλπ.

Η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς αποτελεί, άλλωστε, το ιδανικό σημείο για εμπορικές πράξεις, προσφέροντας τεράστια ποικιλία σε όλα τα είδη, με την εγγύηση της ποιότητας των σημαντικότερων βιοτεχνιών του κλάδου. Η μόδα, η καινοτομία και η πολυτέλεια έχουν τον πρώτο λόγο σε αυτό το μοναδικό εκθεσιακό γεγονός, που διεξάγεται σε έναν ενιαίο εκθεσιακό χώρο 13.000 τ.μ., ικανό να αναδείξει τις δημιουργίες των γουνοποιών.

Επίσης, στην Έκθεση διατίθενται γουνοδέρματα και fur plates όλων των ποιοτήτων και νέων χρωματισμών που υπάρχουν στην παγκόσμια αγορά, καθώς και φόδρες για την εσωτερική επένδυση των ενδυμάτων, αλλά και μηχανήματα γουναρικής.

Back to top button