ΑθλητικάΚαστοριά

Γ’ Εθνική: Ήττα της Καστοριάς 0-2 από τη Ζάκυνθο (φωτογραφίες)

Η Καστοριά είχε καλή απόδοση και παρά το γρήγορο γκολ που δέχθηκε, πάλεψε το παιχνίδι. Ήταν το 3′ της συνάντησης, όταν μετά από κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας βγήκε τετ α τετ ο Νικολακόπουλος και με πλασέ “έγραψε” το 0-1. Στο 16΄ το διαγώνιο σουτ, μέσα από την περιοχή, του Chimeli απέκρουσε σωτήρια ο Γκόλιας. Στο 22΄ σε σουτ του Σαββόπουλου Ευαγ., μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς της Ζακύνθου και κατέληξε σε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο 27΄ ο Τσάνι έπαιξε το 1-2 με τον Σαχινίδη, πήρε τη μπάλα κι έκανε το σουτ, από τα πλάγια της περιοχής το οποίο εξουδετέρωσε ο Δήμας, πέφτοντας στην κλειστή του γωνία. Στο 37΄ το σουτ του Chimeli, έξω από την περιοχή, απέκρουσε ο Γκόλιας και στην συνέχεια απομάκρυναν τη μπάλα οι αμυντικοί.

Στην επανάληψη η Καστοριά είχε μια ελαφρά πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν ευτυχησε να πετύχει κάποιο τέρμα και να προβληματίσει τους φιλοξενουμενους. Στο 47΄ το σουτ του Παπαγεωργίου, διαγώνια, μέσα από την περιοχή, μπλόκαρε ο Δήμας. Στο 53΄ το σουτ του Chimelli, έξω από την περιοχή, πέρασε άουτ. Στο 62΄ο Τσάνι βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά δεν βρήκε καλά τη μπάλα κι έχασε μεγάλη ευκαιρία. Στο 63΄ σε καλό σουτ του Δεληζήση, έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε το πόδι αμυντικού και κατέληξε κόρνερ. Στο 68΄ ο Δήμας απέκρουσε, υπέροχα, σε κόρνερ την πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Τσάνι, έξω από την περιοχή. Στο 74′ ο Κόκκας εκτέλεσε φάουλ, ο Τσάνι έπιασε την κεφαλιά, από το σημείο του πέναλτι, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ, από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Δήμα. Στο 81΄ καλό σουτ του Χατζηστάμου, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό της Καστοριάς και κατέληξε κόρνερ, που πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο 82΄ το σουτ του Κακολύρη πέρασε άουτ. Στο 85΄ο Chimeli με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 0-2.

31η Αγωνιστική, 2ου Ομίλου, Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής 2023-2024
ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ 0-2
Διαιτητής: Ασλανίδης Γεώργιος (Ε. Π. Σ. Πιερίας)
Βοηθοί: Καλορογιάννης Θωμάς (Ε. Π. Σ. Πιερίας)
Τσικλητάρη Δήμητρα (Ε. Π. Σ. Πιερίας)

Οι συνθέσεις:
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Γκόλιας, Διγκόζης, Παπαγεωργίου (84΄ Αναστασίου), Μωυσιάδης, Σαββόπουλος Κυρ., Κόκκας (79΄ Νανάς), Τσάνι (84΄ Τσότσουλας), Γκέγκας, Σαχινίδης (60΄ Δεληζήσης), Αφεντουλίδης, Σαββόπουλος Ευαγ.,
ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Δήμας, Λιβέρης, Μούστα, Σούρμπης, Γουσέτης, Τσουκαλάς, Chimeli, Νικολακόπουλος, Νικολίτσας, Τζατζάνας, Τσίγκρηλας.  

 

Back to top button