Καστοριά

Στα «Πρωτάκια» του Δημοτικού Σχολείου Χιλιοδένδρου το 2ο Βραβείο Δημιουργικής Κατασκευής του Make a Wish

Τα «Πρωτάκια» του Δημοτικού Σχολείου Χιλιοδένδρου με τη βοήθεια της δασκάλας των Εικαστικών κ. Μαρίας Τοτού, στο πλαίσιο του σχετικού Εργαστηρίου Δεξιοτήτων που υλοποιούν με την κ. Αριστέα Τσουμάνα και τον κ. Ιωάννη Παπαβασιλείου, ταίριαξαν τ’ αστέρια τους σε λέξεις που δίνουν έμπνευση κι ελπίδα.
Η κατασκευή τους χρωματίζει τις μέρες μας αναρτημένη έξω από την αίθουσά τους και μας θυμίζει το σκηνικό της συνεργασίας των Βενιαμίν του σχολείου:Μικρά χεράκια που έκοψαν αστέρια κι έφτιαξαν τον δικό τους γαλαξία, τον γαλαξία των ευχών. Μπογιές που χρωμάτισαν τις διαδρομές των λέξεων και μαρκαδόροι και μολύβια που γέμισαν με τις γλυκές σκέψεις των παιδιών το χαρτί: «φίλοι, σπίτι, οικογένεια, αγάπη, ασφάλεια …». Κι όλοι γονατιστοί στο πάτωμα να συνεργάζονται με αφοσίωση πάνω στ’ απλωμένο χαρτί και να σχεδιάζουν τις λέξεις μ’ όλη τη δύναμη της παιδικής ψυχής τους.
Περήφανοι όλοι μας για τη βράβευση του έργου των παιδιών και της κ. Μαρίας!

Ευχόμαστε ο Αλέξανδρος, ο Άνθιμος, η Αποστολία, ο Θωμάς, η Κατερίνα, o Κοσμάς, η Κυριακή, ο Μιχαήλ, οι δύο Σοφίες, ο Στέλιος και η Στέλλα, τα παιδιά της Αυγής, της Ποριάς, της Πενταβρύσου, της Τσάκονης και του Χιλιοδένδρου, να μας δίνουν πάντοτε αφορμές να τα καμαρώνουμε.

Back to top button