Καστοριά

“Πόλεμος” στη Νότια Παραλία: Η Κτηματική Υπηρεσία μοιράζει πρόστιμα και η Δημοτική Αρχή υποσχέσεις!

 

Προβληματισμένοι και αγανακτισμένοι είναι 14 επιχειρηματίες της Νότιας Παραλίας Καστοριάς, καθώς προ ημερών έλαβαν “ραβασάκια” από την Κτηματική Υπηρεσία. Ειδικότερα σε αρκετά καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος επιβλήθηκαν πρόστιμα και στάλθηκε Πρωτόκολλο Διοικητικής Αποβολής, καθώς υπερέβησαν τα όρια σχετικά με τους κοινόχρηστους  χώρους  που τους έχουν παραχωρηθεί από τους αρμόδιους για να τοποθετήσουν τα τραπεζοκαθίσματά τους.

Της Χρύσας Κοσμίδου

Η εφημερίδα “Ορίζοντες” ήρθε σε επαφή με τους καταστηματάρχες της Νότιας Παραλίας στους οποίους επιβλήθηκαν τα πρόστιμα.  «Σε καμία περίπτωση δεν καταλήφθηκε σκόπιμα ο χώρος πέρα από τα όρια», δήλωσε ο κύριος Κ.*  και συνέχισε λέγοντας πως «είναι σύνηθες οι ίδιοι οι πελάτες να μετακινούν είτε τα τραπέζια, είτε τις καρέκλες. Εάν όμως εκείνη τη στιγμή έρθει η Κτηματική Υπηρεσία,  απευθείας χαρακτηριζόμαστε ως “παράνομοι”. Φυσικά δεν μπορούμε να κάνουμε παρατήρηση στους πελάτες μας,   για ποιο λόγο δηλαδή μετακίνησαν τις καρέκλες, ούτε να είμαστε με τη μεζούρα ανά χείρας».

Όπως ενημέρωσε ο κύριος Κ.* το προηγούμενο καλοκαίρι οι πελάτες εξέφραζαν τα παράπονα  και τη δυσαρέσκειά τους στους ιδιοκτήτες των καφετεριών, καθώς οι…

Διαβάστε τη συνέχεια στο orizontespress.gr

 

One Comment

  1. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΑΡΚΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ . ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΑΥΤΕΣ. ΟΥΔΕΙΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ. ΜΑΣ ΡΩΤΑΝΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΗΣΜΑΤΑ? ΞΕΡΑΙΛΑ ΠΑΝΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΗΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ? ΤΙ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ? ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΤΩΡΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ!

Back to top button