ΑθλητικάΚαστοριά

Η Σχολή Ανανέωσης Ταυτοτήτων UEFA/ΕΠΟ πραγματοποιήθηκε στην Καστοριά (σειρά φωτογραφιών)

Σύμφωνα με το Convention 2015, μία άδεια προπονητή UEFA/ΕΠΟ (ταυτότητα τριετίας) ανανεώνεται για περαιτέρω τρία χρόνια, σε περίπτωση κατά την οποία ο κάτοχός της έχει ολοκληρώσει Σχολή επιπλέον επιμόρφωσης (σχολή ανανέωσης ταυτοτήτων).

Ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή 18/11 η Σχολή Ανανέωσης Ταυτοτήτων για προπονητές ποδοσφαίρου. Την οργάνωση της σχολής που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο με μεγάλη επιτυχία σε αίθουσα του ξενοδοχείου TSAMIS από την ΕΠΣ Καστοριάς και σε συνεργασία με τον σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου του νομού Καστοριάς ανέλαβε και έφερε σε πέρας ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Κοσκοσίδης Ιάκωβος.

Επρόκειτο για σχολή Ανανέωσης ταυτοτήτων για την 3ετία 2019 – 2021 και για προπονητές κατόχους διπλωμάτων UEFA A’, UEFA Β’ και UEFA C. Στην σχολή συμμετείχαν 37 προπονητές και σημείωσε μεγάλη επιτυχία.


Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο κ. Μητροτάσιος Μιχάλης, Διδάκτωρ ποδοσφαίρου και εκπαιδευτής UEFA/EΠΟ και ο κ. Γιάννης Βονόρτας προπονητής ποδοσφαίρου και εκπαιδευτής UEFA/ΕΠΟ.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καστοριάς Τάκης Τριανταφύλλου μετά το τέλος της εκπαίδευσης δήλωσε στο sentranews.gr:
” Είμαι ευχαριστημένος από το επίπεδο της σχολής καθώς επίσης και την μεγάλη συμμετοχή των προπονητών του δικού μας συνδέσμου προπονητών όσο και των προπονητών του νομού Φλώρινας που παρακολούθησαν τα μαθήματα καθώς η προσέλευση ήταν ικανοποιητική διότι ξεπέρασε τις προσδοκίες μας.
Τέτοιες προσπάθειες αναβαθμίζουν τις γνώσεις τους και πρέπει να γίνονται πιο τακτικά με την μορφή ημερίδας, αφού ο ρόλος του Προπονητή είναι ιδιαίτερα σημαντικός και πολύπλευρος, ιδιαίτερα στα τμήματα υποδομής και τις ακαδημίες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την τεχνική επιτροπή της ΕΠΟ, όπως και τον τεχνικό διευθυντή εκπαίδευσης κ. Ζελενίτσα Χαράλαμπο, που ενέκριναν το αίτημα μας για την λειτουργία της σχολής και τους εκπαιδευτές-ομιλητές κ. Μητροτάσιο Μιχάλη και Βονόρτα Γιάννη, για την άψογη συνεργασία, όπως και όλους τους συμμετέχοντες προπονητές.
Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στα επόμενα βήματα τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στον διευθυντή του ξενοδοχείου TSAMIS και στο προσωπικό για την άψογη φιλοξενία τους’’.

Όλοι οι προπονητές που παρακολούθησαν την Αναθεωρητική Σχολή θα έχουν την δυνατότητα έκδοσης Ταυτότητας 3ετίας (2019-2021) και προφανώς την άδεια να μπορούν να εργασθούν σε σωματεία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

sentranews.gr

 

Back to top button