Δυτική ΜακεδονίαΚαστοριά

Ο Παναγιώτης Κώττας για την ολοκλήρωση της θητείας του ως Αντιπεριφερειάρχης

Ολοκληρώνοντας τη θητεία μου από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου και Τουρισμού αισθάνομαι ικανοποίηση αλλά και υπερηφάνεια για όλα τα θεμελιώδους σημασίας έργα  υποδομής που δρομολογήθηκαν για την Περιφέρεια μας κατά τη διάρκεια αυτής.

  • Η έκπτωση στα οικιακά τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος (Περιβαλλοντικό οικιακό τιμολόγιο),
  • η δρομολόγηση της κατασκευής δικτύων φυσικού αερίου στις Π.Ε. της Καστοριάς και των Γρεβενών,
  • η ίδρυση του Φορέα προστατευόμενων περιοχών Δυτικής Μακεδονίας με έδρα την Καστοριά,
  • η τελική φάση του σχεδιασμού για την κατασκευή του οδικού άξονα Ε65,
  • το άνοιγμα του συνοριακού σταθμού του Λαιμού στις Πρέσπες,

Σχέδια Αστικής Βιώσιμης Ανάπτυξης για όλες τις μεγάλες πόλεις της περιφέρειάς μας, υδρεύσεις, αποχετεύσεις, μεγάλα έργα οδοποιίας, ωριμάνσεις μελετών για νέα αρδευτικά και εντάξεις στο ΠΕΠ 2014-20, ωριμάνσεις μελετών για υλοποίηση έργων υποδομής στον Πολιτισμό και τον τουρισμό, στελεχώσεις των νοσοκομείων μας, νέα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών  αλλά  και πολλά ακόμη έργα που είναι δύσκολο να απαριθμηθούν ένα προς ένα, έχουν πάρει το δρόμο για την υλοποίησης τους.

Σχέδια τουριστικής προβολής, αλλά και σχέδια για την ενίσχυση της εξωστρέφειας της επιχειρηματικότητας, υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο, ενώ τα πρώτα ενθαρρυντικά αποτελέσματα για τον τουρισμό της Περιφέρειας μας από τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ,  τα οποία θυμίζουν προ κρίσης εποχή με αρκετούς επισκέπτες και από το εξωτερικό, δε μπορεί παρά να με αφήνουν απόλυτα ικανοποιημένο.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω για την άριστη συνεργασία που είχα όλο αυτό το διάστημα, όλους τους συνάδελφους Αντιπεριφερειάρχες, Χωρικούς και Θεματικούς, τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Εμπορίου Ματθαίο Καλαϊτζόπουλο, τα στελέχη της διοίκησης της έδρας και ιδιαίτερα τον προϊστάμενο του τμήματος τουρισμού Θανάση Παπαδημητρίου, την κα Φούκα Ματίνα από την Δνση Αναπτυξιακού προγραμματισμού, την ΑΝΚΟ και το στέλεχος του Enterprise Europe Network κα Παπατέρπου Λιάνα. Πιο πολύ απ’ όλους θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ίδιο τον Περιφερειάρχη Θόδωρο Καρυπίδη για την εμπιστοσύνη που μου έδωσε αναθέτοντας μου για όλο αυτό το διάστημα, την ευθύνη των αρμοδιοτήτων αυτής της πολύ σημαντικής Αντιπεριφέρειας.

Θα ήθελα να ευχηθώ επίσης στους αγαπητούς συναδέλφους που αναλαμβάνουν να συνεχίσουν την εντολή που πήραμε από το λαό της Δυτικής Μακεδονίας από τις θέσεις ευθύνης που τους ανέθεσε ο Περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης, κάθε επιτυχία  και καλή συνεργασία για τη συνέχιση του δύσκολου και επίπονου έργου.

Με τιμή

Κώττας Παναγιώτης

Π. Αντιπεριφερειάρχης

Ανάπτυξης – Επιχειρηματικότητας

Εμπορίου – Τουρισμού

3 Comments

  1. Σοβαρά τώρα ρε Κωττα .Πραγματικά πιστεύεις οτι πρόσφερες έστω και στο ελάχιστο στην Καστοριά;
    Εφόσον ξέρεις οτι δεν έκανες απολύτως τίποτα γιατί πρέπει να γράφεις όλες αυτές τις φουσκωμένες αράδες του τίποτα;

    1. Ο καθένας μπορεί να λέει για τον εαυτό του ότι αυτός φαντάζεται και να υπερεκτιμήσει την προσωπικότητά του όσο αυτός ονειρεύεται.

      Το θέμα όμως είναι τι λένε και οι άλλοι.

      Κι εγώ θα ήθελα να είμαι ο superman, αλλά δεν ξέρω ότι δεν είμαι.

Back to top button