Καστοριά – Συνταγή: Μοσχάρι με μανιτάρια (φωτογραφίες)

Άλλη μια μανιταροσυνταγή γευτήκαμε σήμερα στο τραπέζι μας, μας άρεσε και φυσικά τη μοιραζόμαστε μαζί μας. Απλή, εύκολη, πολύ νόστιμη, και χωρίς κόπο. Με απλά υλικά, που έχουμε στην κουζίνα μας. απολαύστε το πιάτο μας σήμερα, φίλοι μου:
Υλικά:
1/2 κιλό μοσχάρι σε μικρά κομματάκια
1/2 κιλό μανιτάρια λευκά
1κρεμμύδι τριμμένο
1/2 ποτήρι ελαιόλαδο
χυμό από μισό λεμόνι
αλατι
πιπέρι μαϊντανό ψιλοκομμένο
ρίγανη
δεντρολίβανο

Οδηγίες:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200ο C στις αντιστάσεις πάνω- κάτω.
Σε ταψί με καπάκι που κλείνει καλά ή γάστρα, ανακατεύουμε καλά τα μπαχαρικά με το λάδι, το κρεμμύδι, το λεμόνι.

Καθαρίζουμε και κόβουμε σε χοντρά κομμάτια (4) τα μανιτάρια.

Προσθέτουμε στο ταψί μας το κρέας και τα μανιτάρια.

Και τ’ ανακατεύουμε όλα πολύ καλά.

Αφήνουμε να ψηθούν τουλάχιστον 2- 2,5 ώρες. Είναι έτοιμο όταν το κρέας μαλακώσει.

Σερβίρουμε με χοντρά μακαρόνια πασπαλισμένα με τριμμένη φέτα.

Πολύ νόστιμο φίλοι μου. Θα με θυμηθείτε.Δεν σας εύχομαι ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ, επειδή αυτή είναι δεδομένη. ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ σας εύχομαι!

 

 

Σχολιάστε

Η διευθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθεί(ενημερωθείτε για την πολιτική ανάρτησης σχολίων στο fouit.gr απο εδώ) *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.