Καστοριά

Ζ. Τζηκαλάγιας: «Φυσικά και είπα μια καλή κουβέντα στον υπουργό Υγείας» (βίντεο – συνέντευξη)

«Δεν υπάρχει συγγένεια εξ’ αίματος, το ότι είναι συμμαθητής μου, παιδικός φίλος και μας συνδέει και μια κουμπαριά, αυτό δεν έχει καμία σημασία»

Φυσικά και είπα μια καλή κουβέντα στον υπουργό Υγείας» ανέφερε για τον κουμπάρο του και νέο διοικητή του νοσοκομείου της περιοχής Γρηγόρη Χάτσιο ο βουλευτής Καστοριάς της Νέας Δημοκρατίας Ζήσης Τζηκαλάγιας, ο οποίος μίλησε τηλεφωνικά χθες στην εκπομπή «Μια εβδομάδα-Ένα Σάββατο» του Top Channel.

Ο ίδιος, ερωτηθείς σχετικά από τους δυο δημοσιογράφους για το θόρυβο που έχει δημιουργηθεί, σχολίασε πως «δεν υπάρχει συγγένεια εξ’ αίματος, το ότι είναι συμμαθητής μου, παιδικός φίλος και μας συνδέει και μια κουμπαριά αυτό δεν έχει καμία σημασία! Δηλαδή όποιος έχει μια προσωπική σχέση με έναν πολιτικό θα πρέπει να αποκλείεται;»

Ο κ. Τζηκαλάγια ανέφερε ακόμη: “Οι υποψήφιοι για τη θέση του διοικητή ήταν 15-16, από αυτούς οι 6-7 ήταν Καστοριανοί, από τους οποίους ο κ. Χάτσιος υπερείχε κατά πολύ σε προσόντα. Ο συγκεκριμένος που τελικά επιλέχθηκε είναι απόφοιτος του Μαθηματικού, αριστούχος, συμμαθητής μου, έκανε μεταπτυχιακό στην Αγγλία στην Πληροφορική, δραστηριοποιήθηκε για πολλά χρόνια ως ιδιοκτήτης Σχολών Πληροφορικής (μάλιστα ήταν ο πρώτος που δίδαξε Πληροφορική στον νομό Καστοριάς), είχε για αρκετά χρόνια Γραφείο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, την τελευταία δεκαετία ανήκει στο προσωπικά των ΤΕΙ σε όλη τη Δυτική Μακεδονία”.

Ο βουλευτής αναφέρθηκε και στο μεταναστευτικό.

kozanimedia.gr

Η Ολ. Τελιγιορίδου για την τοποθέτηση Χάτσιου: “Το βιογραφικό μιας άριστης κουμπαριάς δεν αποτελεί εγγύηση επιτυχίας”

 

 

 

 

2 Comments

  1. Αφού δεν έχει καμία σημασία η κουμπαριά και οι προσωπικές σχέσεις να δοθεί στην δημοσιότητα ο φάκελος των υποψηφίων για να κρίνουν οι πολίτες αν υπάρχει πράγματι αξιοκρατία από το κόμμα της υποτιθέμενης αριστείας. Αν από τις 16 υποψηφιότητες εκείνος που τελικά επελέγη έχει το καλύτερο βιογραφικό και την καλύτερη σχέση με τον τομέα Υγείας τότε χαλάλι η καλή κουβέντα τον Υπουργό…

Back to top button