Καραντίνα στη Μεσοποταμία και σε όλα τα χωριά της δημοτικής ενότητας – Αυστηρά περιοριστικά μέτρα σε όλον τον νομό Καστοριάς (βίντεο)

Αυστηρά μέτρα για το περιορισμό του κοραναϊου ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς


Σε καραντίνα η Μεσοποταμία και όλα τα χωριά της δημοτικής ενότητας Μεσοποταμίας από σήμερα στις 20:00 και θα διαρκέσει για 14 ημέρες. Απαγορεύεται η είσοδος και η έξοδος κατοίκων και οχημάτων σε όλα τα χωριά, εκτός των οχημάτων τροφοδοσίας.
Επίσης πρόσθετα περιοριστικά μέτρα στη μετακίνηση των πολιτών των τριών δήμων Καστοριάς, Άργους Ορεστικού και Νεστορίου που ισχύουν από σήμερα στις 20:00 και για 14 ημέρες.
Απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των πολιτών από τις 8 το βράδυ μέχρι τις 8 το πρωί.
Αναστέλλεται η κατ’ εξαίρεση μετακίνηση:
Β4 Κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη
Β5 Μετάβασης σε τελετή, πλην κηδειών για συγγενείς πρώτου βαθμού
Β6 Η σύντομη μετακίνηση για σωματική άσκηση ή για τις ανάγκες κατοικιδίου. Για τα κατοικίδια θα μπορούν να τα βγάζουν για 15 λεπτά γύρω από το σπίτι τους.

https://www.youtube.com/watch?v=UzYtwS5o7CE

 

 

 

 

1 σχόλιο

  1. Πιθανολογώ ότι πρόκειται για τεράστιο λάθος. Προφανώς κάποιοι άσχετοι δώσανε στον υπουργό αντί για το ορθό δημοτική κοινότητα που αφορά μόνο την κοινότητα της Μεσοποταμίας τον τίτλο δημοτική ενότητα που περιλαμβάνει όλο τον πρώην δήμο Μεσοποταμίας. Εάν ισχύει το Δημοτική ενότητα τότε πρόκειται για μεγάλο λάθος.
    Άραγε οι εαρινές καλλιέργειες θα γίνουν ή απαγορεύεται;
    Ελπίζω ότι το έχουν προβλέψει.

shares