ΑθλητικάΚαστοριά

Γιώργος Νικητίδης: “Κλάπηκε” το χρυσό μετάλλιο – Για εμένα είναι “χρυσός” στον αγώνα και “πλατινένιος” στον χαρακτήρα

Με μια περίεργη (αν όχι ύποπτη) απόφαση, που εκδόθηκε με καθυστέρηση 20′ χωρίς καμία ουσιαστική τεκμηρίωση, “κλάπηκε” το χρυσό μετάλλιο.
Το ήθος όμως του Αλέξανδρου Γκιννή (το οποίο πάντα θα επισημαίνω) οδήγησε στην επιλογή μη υποβολής ένστασης.
Για εμένα προσωπικά και για την Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων ο Αλέξανδρος Γκιννής είναι “χρυσός” στον αγώνα, και βέβαια “πλατινένιος” στον χαρακτήρα.
Συνεχίζουμε !
Γιώργος Νικητίδης
———————————————————
Ο Αλέξανδρος Γκιννής τοποθετήθηκε με μια ψύχραιμη ανάρτηση:
«Ήταν το συναίσθημα που δεν υπήρξε ποτέ. Η πρώτη νίκη στο παγκόσμιο κύπελλο θα πρέπει να περιμένει. Στο 99% των περιπτώσεων μπορείς να το νιώσεις και παράλληλα να υπάρχει αυτό το 1% που να μην σε κάνει σίγουρο. Είχα και στο παρελθόν αγώνες που βγήκα εκτός εκτός αγώνα επειδή νόμιζα ότι είχα καβαλήσει πόρτα (όπως στο Αμπελντόμπεν το 2021 για παράδειγμα), ενώ στην πραγματικότητα δεν το είχα κάνει. Η δουλειά μου είναι να κάνω σκι, η δουλειά του προπονητή είναι να προπονεί, η δουλειά των κριτών είναι να παίρνουν τις αποφάσεις. Ακολουθήθηκε η δέουσα διαδικασία σέβομαι και αποδέχομαι την απόφαση των κριτών. Αν ήταν προφανές (σ.σ παράβαση) η απόφαση θα είχε ληφθεί αμέσως και όχι με 20 λεπτά καθυστέρηση. Όπως και να έχει δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος με όσα καταφέραμε και παρουσιάσαμε σήμερα με την ομάδα μου. Σας ευχαριστώ όλους τόσο πολύ. Τεράστιο μπράβο στα παιδιά που βρέθηκαν στο βάθρο. Επιστροφή στο σπίτι πριν από τους τελικούς στην Ανδόρρα.»

 

 

 

Back to top button