ΑθλητικάΚαστοριά

ΣΦΟΚ: Τεράστια η μεταγραφή του “Πάπα” για την ομάδα!

Σήμερα θα λοξοδρομησουμε λίγο από την πάγια θέση να μην σχολιάζουμε πρόσωπα, αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι και θα κάνουμε μια εξαίρεση. Χωρίς να θέλουμε να μειώσουμε την προσπάθεια κανενός στην ομάδα κατά το παρελθόν και το παρόν και από οποιοδήποτε πόστο. Όλοι έβαλαν και βάζουν το δικό τους λιθαράκι για να ξανασταθεί το οικοδόμημα της ποδοσφαιρικής Καστοριάς. Τελεία σε αυτό.
Ο Στέργιος ο Αργυρός ο “Πάπας” εντάχθηκε στην ερυθροκίτρινη οικογένεια αναλαμβάνοντας το πόστο του γενικού αρχηγού. Για εμάς τους 5-10 άρρωστους που μετράμε να τελειώνει το καλοκαίρι για να ξαναδούμε την ομάδα στο χορτάρι η “”μεταγραφή” Πάπα είναι η μεγαλύτερη , μεταγραφή αεροδρομίου.
Μια εξυπνότατη κίνηση της διοίκησης, όπως εμείς βλέπουμε και νιώθουμε την ΚΑΣΤΟΡΙΆ.
Ο Πάπας και ο αδερφός του Γιώργος, τα παιδιά του Τάκα, γαλουχήθηκαν με την ΙΔΕΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ από μικρά. Προσέφεραν τα πάντα ως παίκτες στην ομάδα. Δεν σκέφτηκαν ποτέ την προσφυγή κατά της ΚΑΣΤΟΡΙΑΡΑΣ όταν ήταν ΠΑΕ, ενώ θα μπορούσαν,, χαρίζοντας χρήματα στην ομάδα. Χωρίς δεύτερες σκέψεις. Πως θα μπορούσαν άλλωστε να κάνουν αλλιώς, αφού ο μπαμπάς Τάκας όταν του ζητήθηκε να προπονήσει την ομάδα σε μια πολύ δύσκολη εποχή για αυτήν (1999) , ερωτώμενος “Πόσα θέλει” έστειλε στον αγύριστο τους τότε διοικούντες, λέγοντας τους ότι αυτός πρέπει να πληρώσει την ΚΑΣΤΟΡΙΆ που θα κάτσει στον πάγκο της……
Καταλαβαίνετε λοιπόν γιατί είναι τεράστια η μεταγραφή του Πάπα. ; Δεν ξέρουμε αν θα πετύχει. Αυτό δεν εξαρτάται μόνο από τον ίδιο αλλά και απο την διοίκηση που τον επέλεξε. Εκτός του ότι είναι ένα παιδί διαμάντι, είμαστε σίγουροι ότι θα δώσει σε όλους τους παίχτες, προπονητές και σε όσους πλαισιώνουν το ποδοσφαιρικό τμήμα, να καταλάβουν ΠΟΙΑ ΦΑΝΕΛΑ φοράνε. Θα τους δώσει να καταλάβουν ότι δεν πρέπει μόνο να ζητάνε από αυτή αλλά πρώτα πρέπει να την υπηρετούν.
Για εμάς λοιπόν τους 5 -10 άρρωστους, που προτιμάμε να βλέπουμε την ευρθροκίτρινη να παίζει ακόμη και στο Βογατσικό ((τυχαία η επιλογή) ή και σε διπλό προπόνησης στη χλόη, από το να καθόμαστε να βλέπουμε την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ (τυχαία επιλεγμένα και τα ονόματα των ομάδων σας) είναι τεράστια η προσθήκη του Πάπα. Είναι προσθήκη ατόφια ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Είναι ένας από εμάς .
Τέτοιους ανθρώπους θέλουμε στην ομάδα. Διαμάντια που δεν τα ξέρουν όλα. Ανθρώπους που δεν βάζουν το εγώ τους πάνω από την ομάδα που αγαπάνε την ομάδα και μετά τον εαυτό τους. Ανθρώπους που πιστεύουμε ότι θα γίνουν παράδειγμα για τους νέους ποδοσφαιριστές. Καλώς όρισες Πάπα!
Υ.Γ Γκύρη έχεις αργήσει….
Σύνδεσμος Φιλάθλων Οπαδών Καστοριάς

Νέος γενικός αρχηγός στην Καστοριά ο Στέργιος Αργυρός (δηλώσεις)

 

 

 

Back to top button