Καστοριά

Δήλωση υποψηφιότητας της Ειρήνης Χρηστάκη

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,
Με ιδιαίτερη χαρά και αίσθημα ευθύνης, σας ανακοινώνω ότι θα είμαι υποψήφια στις αυτοδιοικητικές εκλογές β’ βαθμού της 8ης Οκτωβρίου του 2023 για την εκλογή νέας Περιφερειακής Αρχής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με τον ανεξάρτητο συνδυασμό του υποψηφίου Περιφερειάρχη, κου Γιώργου Αμανατίδη «Συμμαχία για την Ανάπτυξη – Η Δυτική Μακεδονία Μπροστά».
Η επιλογή μου αυτή πηγάζει από την ανάγκη μου να ακολουθώ την βασική μου αρχή, που δεν είναι άλλη από την αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο, ιδιαίτερα σε εκείνον που το έχει περισσότερο ανάγκη. Γνωρίζω από πρώτο χέρι τις δυσκολίες των ευάλωτων και ευπαθών κοινωνικών ομάδων, αγωνίζομαι εδώ και χρόνια για την βελτίωση των συνθηκών της ζωής τους.
Πήρα την απόφαση, να είμαι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος της Π.Ε. Καστοριάς μαζί με μια μεγάλη ομάδα αξιόλογων ανθρώπων με επικεφαλής τον Γιώργο Αμανατίδη. Επέλεξα να συμπορευτώ και να ενώσω τις δυνάμεις, τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου, με μια δυναμική, σύγχρονη πρόταση για τη διοίκηση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Μια επιλογή που βασίστηκε στην πεποίθηση πως τα δικαιώματα των ευάλωτων και των ευπαθών ομάδων, όπως αυτά των Α.μεΑ., από την καθολική προσβασιμότητα μέχρι την κοινωνική ένταξή τους, θα αποτελεί προτεραιότητα της νέας Περιφερειακής Αρχής και θα αξιοποιηθούν τα αναπτυξιακά εργαλεία που έχει στη διάθεσή της η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
Τον αγώνα μου τον δίνω εδώ και χρόνια και θα συνεχίσω να τον δίνω με σεβασμό, κατ’ αρχάς, στο σκοπό που υπηρετώ, μακριά από στείρες αντιπαραθέσεις και με μόνο κίνητρο την ανάγκη η Δυτική Μακεδονία και η Καστοριά να μπουν σταθερά και αποφασιστικά στο συμπεριληπτικό δρόμο που μας αξίζει.
Ζητώ λοιπόν από εσάς να μου δώσετε τη δυνατότητα να υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, την πατρίδα μου, την Καστοριά και όλους εσάς τους συντοπίτες μου.
Εύχομαι να έχουμε έναν καλό και τίμιο αγώνα.
Με ιδιαίτερη τιμή
Ειρήνη Χρηστάκη

 

 

 

Back to top button