Νεστόριο

Δήλωση υποψηφιότητας Αθανάσιου (Σάκη) Τσιγάρα

Ονομάζομαι Αθανάσιος Π. Τσιγάρας και θα ήθελα με την παρούσα ανακοίνωση να σας γνωστοποιήσω, έχοντας βαθιά επίγνωση της ευθύνης που μου αναλογεί και με την εμπειρία που έχω αποκτήσει ως πρόεδρος την τετραετία 2019-2023, την εκ νέου υποψηφιότητά μου ως πρόεδρος της ΤΚ Χρυσής, Δήμου Νεστορίου, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου με τον συνδυασμό του Χρήστου Γκοσλιόπουλου «Πρωτοβουλία για το Δήμο Νεστορίου»
Η φύση της εργασίας μου, ιδιοκτήτης παραδοσιακού καφενείου και μόνιμος κάτοικος Χρυσής, μου δίνει την ευκαιρία να έχω καθημερινή επαφή με τους κατοίκους του χωριού και, γενικά, της περιοχής μας. Αυτό σημαίνει, ότι συζητάμε για όλα τα θέματα που μας απασχολούν επαγγελματικά, υλοτομία, κτηνοτροφία, γεωργία, κύριους τομείς απασχόλησης των κατοίκων. Επίσης, κοινωνικά, κάνοντας συζητήσεις κοινού ενδιαφέροντος για προβλήματα που προκύπτουν στην καθημερινότητά μας, τις υποδομές που χρήζουν βελτίωσης και την εύρεση λύσεων αυτών.
Ξεκινήσαμε με τη συνεργασία όλων των φορέων του δήμου μια σειρά έργων που πολλά διεκπεραιώθηκαν και ακολουθούν και άλλα, ήδη προγραμματισμένα, που σαφώς θα ολοκληρωθούν. Η δική σας συμβολή ήταν, είναι και θα είναι η πιο σημαντική και θέλω να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε όλα αυτά τα χρόνια, και μάλιστα, σε δύσκολες περιόδους για όλους μας.
Με απλά και λίγα λόγια, πάντα υπάρχουν δυνατότητες βελτίωσης με πνεύμα συνεργασίας και συλλογικότητας μεταξύ φορέων και πολιτών. Από τα μικρότερα προβλήματα μέχρι τα μεγαλύτερα, όταν υπάρχει διάλογος και συνεννόηση μεταξύ μας, τα αποτελέσματα μπορούν να είναι εξαιρετικά, και πιστεύω με την βοήθειά σας θα είναι.
Πιστεύω σε εσάς και πιστεύω ότι μαζί θα καταφέρουμε το καλύτερο για τον τόπο μας, για τους κατοίκους του, χάριν των διαχρονικών μας αξιών, με τη δύναμη της γνώσης. Για αυτό ζητώ την συμπόρευσή σας, την στήριξή σας και την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας!
Όλοι μαζί εδώ.
Με εκτίμηση
Αθανάσιος Παύλου Τσιγάρας

Back to top button