ΑθλητικάΚαστοριά

Η Αστραπή Μεσοποταμίας για την κατάκτηση του κυπέλλου

Τον 11ο τίτλο στο θεσμό του κυπέλλου πρόσθεσε σήμερα το απόγευμα η Αστραπή μας, αφού κατάφερε να κερδίσει στην παράταση 2-3 την ομάδα της Καστοριάς 1980 σε έναν δραματικό και σπουδαίο τελικό.
Η Αστραπή όντας πολυνίκης με τις περισσότερες παρουσίες στο θεσμό και παίζοντας για την ιστορία και τη βαριά φανέλα της, μετά από δυο χαμένους τελικούς σήμερα με λυσσαλέο πάθος και πίστη το σήκωσαν απέναντι σε έναν πιο γυμνασμένο αντίπαλο που παίζει σε ανώτερη κατηγορία.
Κυπελλούχος ΕΠΣ Καστοριάς της σεζόν 2023-24 η Αστραπή Μεσοποταμίας
Καστοριά – Αστραπή 2-3(παράταση) 2-2 κανονική διάρκεια.
ΣΚΟΡΕΡ: Ταρέλι Χ3
Αρχική εντεκάδα:🧤Κοσμίδης, Παλαιοδήμος Κώστας, Καραμανίδης Γρ., Τσακλίδης, Συτιλίδης🔄, Ψωμιάδης, Τέρπος🔄, Παλαιοδήμος Αν., Γάκης🔄, Σωτηριάδης, Ταρέλι🔄.
Αναπληρωματικοί:🧤Μεϊμαρίδης, Παπαθωμάς🔄,Αντωνιάδης🔄, Καραμανίδης Λ.🔄, Θεοδωρίδης🔄, Παπαϊωάννου, Πιπερίδης.
Η ομάδα μας μπήκε νωχελικά στον αγώνα και πολύ νωρίς ο Τσακλίδης υπέπεσε σε πέναλτι το οποίο εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας μας Κοσμίδης. Λίγο αργότερα προηγήθηκε με δυο υπέροχα γκολ του Ταρέλι, ενώ η ομάδα της Καστοριάς κατάφερε λίγο μετά να μειώσει και στα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου να ισοφαρίσει για το 2-2 το οποίο ήταν το τελικό σκορ της κανονικής διαρκείας. Στην παράταση δεν υπήρξε ιδιαίτερο θέαμα μέχρι τη στιγμή που στο δεύτερο μέρος της, ο Ταρέλι τσιμπάει τη μπάλα έξω από τη περιοχή και με μια «αστραπή» κάρφωσε τη μπάλα στο «Γ» της αντίπαλης εστίας κάνοντας προσωπικό χατ τρικ και έστειλε τους συμπαίκτες και τον κόσμο στον 7ο ουρανό και την Αστραπή στην κατάκτηση του κυπέλλου.
Θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην ΕΠΣ Καστοριάς και σε όλους τους παράγοντες που συνέβαλαν για τη διοργάνωση του τελικού, στους υπαλλήλους του Ερυθρού Σταυρού που ανέλαβαν την υγεία των παιχτών και στα σωματεία που συμμετείχαν στη διοργάνωση.
Οφείλουμε να δώσουνε συγχαρητήρια την ομάδα της Καστοριάς για την προσπάθεια και τους ευχόμαστε ο,τι καλύτερο για τη συνέχεια.
Συγχαρητήρια στους προπονητές μας και φυσικά στους πρωταγωνιστές μας, που δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές της Αστραπής γι’ αυτή την υπέρογκη προσπάθεια και την μεγάλη νίκη!
Ευχαριστούμε θερμά τον καταπληκτικό κόσμο της Μεσοποταμίας που για ακόμη μια φορά με βροντερό παρών ώθησε την ομάδα στην επιτυχία!!!
Η κούπα είναι αφιερωμένη στον τεράστιο και χωριανό μας ΑΝΕΣΤΗ ΑΦΕΝΤΟΥΛΙΔΗ που έφυγε χθες από τη ζωή και φυσικά στον τεράστιο ΝΤΟΚΕΝ που δεν κατάφερε να παρακολουθήσει τον αγώνα σήμερα.
ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ κυπελλούχος ΕΠΣ Καστοριάς 2023-24!!!! 🏆
ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ, ΚΑΝΕΙΣ ⚡️

Τροπαιούχος για 11 φορά η Αστραπή, 3-2 στην παράταση την Καστοριά – Βασίλισσα του θεσμού με χατ-τρικ του Πάολο Ταρέλι (ρεπορτάζ – μέγα φωτορεπορτάζ)

Back to top button